top of page

TJENESTER

Ørsta Dame og Herrefrisør AS utfører alle frisørtjenester. Vi har dyktige frisører som bryr seg om kundene, som følger med på trender i bransjen. Les mer om våre tjenester under.

Uansett hvordan du ønsker at din nye frisyre skal være, hører vi på våre kunder og kommer med tips og råd dersom dette er ønsket. For mange er håret en viktig del av dem, og de ønsker ikke å gjøre for store forandringer.

GettyImages-992998698.jpg

Ørsta Dame og Herrefrisør AS har lang erfaring innen herreklipp. Vi hjelper deg å finne frisyren som passer deg, og vi kan gjøre mye ut av din frisyre – selv om du kanskje har kort hår.

GettyImages-640274128.jpg

Dersom du har selv har prøvd å farge håret hjemme på badet, har du kanskje erfart at det ikke er det samme som hos frisøren. Hos frisøren holder både produktene og påføringen en høyere kvalitet, og resultatet blir desto bedre. I tillegg kan vi gi deg tips og råd angående valg av hårfarge, samt råd angående riktig hårpleie etter farging.

GettyImages-1192542634.jpg

La oss hjelpe deg å gjøre den perfekt. Ørsta Dame og Herrefrisør AS hjelper deg å finne frisyren som står til din kjole, enten du kun ønsker klipp av håret eller en fantastisk oppsats. 

Del gjerne dine ønsker med oss på forhånd. Dine ønsker er viktige for oss! 

GettyImages-1147811831.jpg
TJENESTER: Services
bottom of page